Elektromonteur bij Heras Mobile Fencing & Security

Heb je een passie voor techniek en ben je handig met het installeren van technische producten? Dan is een baan als elektromonteur bij Heras Mobile wellicht de perfecte uitdaging voor jou!

Solliciteer direct of lees meer over deze stoere en uitdagende functie op deze pagina.

Solliciteer direct
Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (5)

Wat bieden we?

  • Een salaris tussen €3.323,78 en €4.257,96 bruto o.b.v. 40 uur;
  • Een functie voor 40 uur. Wil je liever wat minder werken? Uren zijn bespreekbaar;
  • Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, afhankelijk van je contracturen. Avond- of storingsdiensten heb je bij ons niet;
  • Bonusregeling;
  • Goede pensioenregeling bij PMT;
  • Een eigen montagebus;
  • 8% vakantiegeld;
  • Jaarlijks 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen naar rato van je contracturen;
  • We vallen onder de CAO Metalektro.

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo-diploma in een elektrotechnische richting;
  • Je bent zelfstandig, proactief, oplossingsgericht en communicatief sterk;
  • Kennis hebben van toegangssystemen is een pré;
  • Softwarekennis hebben zodat je in staat bent om de toegangssystemen in te regelen is een pré, maar zeker geen must. Alles valt te leren.

Je werkzaamheden

  • Je installeert, onderhoudt en demonteert zelfstandig toegangscontrolesystemen in heel Nederland;
  • Je instrueert (indien nodig) extern ingehuurde monteurs;
  • Je werkt nauw samen met onze andere elektromonteur, de voorraadbeheerder in Pelt (België) en met het team van operationele coördinatoren op ons hoofdkantoor in Best.
  • Je vindt het bovenal leuk om met zijn allen de klus te klaren en te zorgen dat de klant tevreden is.

Jouw rol

Als elektromonteur bij Heras Mobile ben jij de expert in het installeren en onderhouden van onze E-toegangssystemen. Denk hierbij aan schuifpoorten, slagbomen of een Heras Smart Access-systeem. Deze producten hebben - na het volgen van onze interne opleiding - géén geheimen voor je: je bent dan in staat om deze volledig zelfstandig te installeren én onderhouden. Je rijdt in je eigen Heras-montagebus naar opdrachten door heel Nederland toe. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat onze klanten veilig en efficiënt toegang krijgen tot hun terrein. Iedere bouwlocatie en elke werkdag is weer anders: dit maakt het tot een afwisselende en uitdagende job! Ben jij klaar om jouw technische skills in te zetten en bij te dragen aan een veiligere wereld? 

 

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Heras Mobile bieden wij jou een positie binnen een zeer dynamische omgeving waarbij elke dag anders is met veel variatie en afwisseling. Je draagt je steentje bij aan een veilige omgeving en helpt om onze samenleving te beschermen. Je creëert jouw eigen toekomst bij Heras Mobile. 

Een informele en gezellige werkomgeving staat bij ons centraal. We hebben een gezellig team waarmee we regelmatig leuke personeelsuitjes hebben.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Heras Mobile Fencing & Security (Heras Mobile), een toonaangevende internationale expert in tijdelijke en semipermanente hekwerk- en beveiligingsoplossingen. Wij zijn onderdeel van de Heras Group, een groep van bedrijven die allemaal actief zijn in buitenbeveiliging. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Best (NL). In Europa hebben we twee productielocaties in Frankrijk en België en een partner in Tsjechië die bouwhekken voor ons produceert. Bovendien hebben we vier verkoopkantoren binnen Europa (Nederland, Frankrijk,, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken).

 

Onze cultuur & waarden

Wij hebben binnen Heras Mobile een open en informele cultuur. In onze platte organisatie krijgen medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en verder door te groeien. Daarom krijg je in je functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We verwachten dan ook een hoge betrokkenheid en veel eigen initiatief en ondernemerschap. Dit is ook nodig want onze business is snel en dynamisch.

 

Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

Ben je overtuigd van deze functie? Solliciteren kan via de sollicitatieknop of per mail naar afdelinghr@tmpp-group.com. Zou je graag toch nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met René Verbree (Teamleader operations) via r.verbree@heras-mobile.nl

Duurzame bouwplaats_aangepast

Solliciteer direct via dit formulier.