Commercieel medewerker binnendienst Benelux

Ben jij commercieel gedreven en werk je graag in een technische omgeving? Ben jij proactief en ga jij altijd voor een optimaal resultaat? Dan ben jij de nieuwe commercieel medewerker binnendienst waar wij naar opzoek zijn!

Solliciteer nu of lees meer over deze uitdagende functie op deze pagina.

Solliciteer direct
Vacature commercieel medewerker binnendienst Heras Mobile

Jouw rol

Rechtstreeks klantencontact, het uitbrengen van je eigen offertes en het binnenhalen van orders, dat is wat je als commercieel medewerker binnendienst bij Heras Mobile doet! In deze rol heb je contact met je klanten om een offerte op te maken en over de prijs te onderhandelen. Je denkt mee met klant en bouwt op die manier een goede relatie op met klanten.

Samen met je collega's zet je je in voor een goed verloop van de orderafhandeling. Je beantwoordt vragen en adviseert klanten.

Wat bieden we?

  • Een uitdagende positie binnen een toonaangevend bedrijf in de buitenbeveiligingsbranche.
  • Een salaris tussen de €3.200 en €4.000 bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Laptop van de zaak.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Thuiswerkregeling na het eerste jaar.
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • Een gezellige en informele werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke personeelsuitjes en natuurlijk mag jij mee!

Jouw profiel

  • Je hebt commercieel inzicht, maar je bent ook administratief zeer sterk en communicatief vaardig;
  • Je denkt mee met de klant, je durft te vragen en te adviseren en je bouwt op die manier een goede band op met de klanten;
  • Je hebt werkervaring, bij voorkeur op een commerciële functie, maar een bepaalde stabiele basis en levenservaring is nog belangrijker;
  • Je bent flexibel en stressbestendig door de dynamische omgeving waarin wij ons begeven.

Wat ga je doen?

Diagram taken CMB

 

Over Heras Mobile Fencing & Security

Wij zijn Heras Mobile Fencing & Security (Heras Mobile), een internationale expert in tijdelijke en semipermanente hekwerk- en beveiligingsoplossingen. Bij ons maak je deel uit van een dynamische omgeving waar eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. We geloven in groei – van onze klanten, ons bedrijf én onze medewerkers. Samen bouwen we aan een veiligere wereld!

Dit zegt collega Sjoerd over werken bij Heras Mobile: "Iedereen werkt hier met de juiste mentaliteit: we gaan het voor de klant regelen. Het is hard werken, maar samen realiseren we mooie projecten waar we supertrots op mogen zijn."

 

Is dit iets voor jou?

Ben jij de proactieve en resultaatgerichte commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop of stuur je cv naar recruitment@heras.nl. 

Zou je graag toch nog wat meer informatie willen? Je kunt de hele vacature hier vinden of contact opnemen met Chantal van Schaik (Corporate Recruiter) via 06 21 68 50 18.

Voor externe partijen: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heras Mobile behoudt hiermee het recht om ingestuurde kandidaten rechtstreeks te benaderen.

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Solliciteer direct via dit formulier.